Trinidad Jiménez qualifica d'error dramàtic les deu dimissions del PSC a Girona

La membre de la direcció federal del PSOE mostra el seu suport a Pere Navarro

L'exministra i membre de la direcció federal del PSOE, Trinidad Jiménez, ha qualificat aquest matí en una entrevista a 'Los Desayunos de TVE' d'"error dramàtic" la dimissió dels deu membres de l'executiva del PSC de Girona i els ha recordat que quan en un partit es prenen decisions que són el reflex de la majoria, s'assumeixen per tots i es respecten.

Amb aquestes declaracions la dirigent socialista al·ludia així a la decisió del Consell Nacional del PSC, que el novembre passat va donar suport amb un 83,5% dels vots la posició del primer secretari, Pere Navarro, de no donar aprovar al Parlament la petició d'un traspàs de competències per convocar una consulta.

Jiménez considera que aquesta posició acordada per la majoria del PSC pretén "el manteniment del diàleg i l'entesa" a Catalunya i afavorir la convivència a Catalunya i la seva permanència dins d'Espanya.

La socialista ha opinat sobre Joaquim Nadal i els altres nou exdirigents apuntant que "s'equivoquen totalment" deixant els seus càrrecs, perquè considera que Catalunya viu una situació greu en la qual el PSC té un destí històric que és donar suport al diàleg.

En aquest sentit ha mostrat el seu suport acèrrim a la direcció encapçalada per Pere Navarro, ja que al seu entendre fa bé defensant la permanència de Catalunya a Espanya i "sobretot afavorint l'entesa". També ha deixat clar que el PSOE seguirà al costat de Navarro. Malgrat tot no creu que la renúncia d'aquests crítics sigui un alleugeriment per a Navarro, ja que pensa que les "dimissions i tensions" no són bones per a cap partit.