Detingut un home per apunyalar l'ocupant d'un vehicle estacionat a Salt

L'agressor, que té antecedents, ha ingressat a presó

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Gironès – Pla de l’Estany (Girona), van detenir el dia 14 d’abril a Girona, un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí Salt (Gironès) com a presumpte autor d’un delicte de lesions.
 
Cap a dos quarts de dotze de la nit del dia 11 d’abril, tres persones estaven parlant entre elles dins d’un turisme estacionat a un carrer de Salt, moment en el qual un home es va apropar al vehicle amb una actitud nerviosa.
 
Aprofitant que aquestes persones tenien les finestres baixades, l’home va treure un ganivet i, fent referència  a unes suposades amenaces, li va clavar al pit del noi que estava assegut al lloc del copilot. Després que l’agredit li intentés agafar el ganivet per defensar-se, l’home va marxar.
 
A causa de la gravetat de les lesions, el noi va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, mentre els mossos obrien una investigació per esbrinar què havia passat.
 
Els agents  després de trobar i estudiar l’arma blanca i recollir diferents indicis al lloc dels fets, finalment van identificar el possible autor, un home veí de Salt.
 
El dia 14 d’abril el presumpte autor dels fets va ser detingut a Girona. La noi ferit evolucionava favorablement a l’hospital i ja es troba fora de perill.
 
El detingut, que li consten antecedents, va passar el dia 15 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.