Un lladre amb ulleres de sol i perruca atraca a punta de pistola una sucursal de 'la Caixa'

S'ha endut els diners del caixer automàtic

Atracament a punta de pistola a l'Escala (Alt Empordà). Els Mossos d'Esquadra busquen un lladre que ha entrat a la sucursal de 'la Caixa' que hi ha al carrer del Port i, després d'amenaçar una treballadora amb l'arma de foc, l'ha obligada a obrir el caixer automàtic i donar-li els diners que hi havia a l'interior. L'atracament ha tingut lloc poc després de les dues de la tarda, just a l'hora que la sucursal tancava portes.

El lladre, que tenia entre 30 i 40 anys, s'ha tapat la cara amb ulleres de sol i s'ha posat una perruca per evitar que se'l pogués identificar. De moment, no ha transcendit a quant puja el botí que s'ha endut. Els mossos han obert una investigació i treballen per intentar atrapar-lo L'atracament a la sucursal de 'la Caixa' ha tingut lloc poc després de les dues del migdia. L'oficina on ha entrat el lladre és una de les dues que l'entitat té en aquest poble de l'Alt Empordà. En concret, es troba situada al número 21 del carrer del Port, just en ple centre urbà.

L'atracador, que segons la descripció que ha fet l'empleada, tenia entre 30 i 40 anys ha entrat a la sucursal just abans de l'hora de tancar. Portava ulleres de sol i una perruca per evitar que se li reconegués el rostre. L'home s'ha plantat davant la treballadora i s'ha tret una pistola d'entre la roba (no se sap si simulada o no).

L'atracador ha intimidat la treballadora amb l'arma de foc curta i li ha exigit diners. Després, ha obligat l'empleada a obrir el caixer automàtic i a donar-li tot el que hi havia a dins. De moment, encara no ha transcendit la quantitat que s'ha aconseguit emportar. Un cop ha tingut els diners, el lladre ha fugit corrents.

Des de la sucursal de 'la Caixa' han activat el polsador d'alarma per alertar la policia. Fins al lloc hi han anat tant agents de la Policia Local de l'Escala com dels Mossos d'Esquadra. Aquest darrer cos és qui s'ha fet càrrec de la investigació. Entre d'altres, els agents visionaran ara les càmeres de seguretat de l'entitat bancària per intentar identificar el lladre.