Enxampats dos joves robant a l'interior d'un supermercat de Sant Pere Pescador

Els detinguts duien diverses eines com un mall, un pic i una pota de cabra, entre d'altres

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 6 d'abril dos joves de 23 i 25 anys quan sortien d'un supermercat de Sant Pere Pescador (Alt Empordà) on presumptament hi acabaven de cometre un robatori amb força. Els agents van rebre un avís a les quatre de la matinada que s'havia activat l'alarma de l'establiment i en arribar al lloc, van veure els dos joves, veïns de Figueres i nacionalitat marroquina, amb passamuntanyes, guants, roba fosca i eines, que sortien de l'interior del supermercat.

Els dos detinguts van fugir corrent però els mossos els van poder interceptar i detenir, i els van intervenir diverses eines com un mall, un pic, dos punxons i una pota de cabra, entre d'altres.

A més, els agents van constatar que havien forçat una de les portes laterals de l'establiment i havien intentat obrir la caixa forta sense èxit. També, van localitzar una altra caixa forta, d'un caixer automàtic de cobrament de benzina exterior adossat a l'establiment, que presentava signes de forçament.

La policia va detenir els dos homes per la seva presumpta relació amb el robatori.

Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 7 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.