Sis ferits en un accident entre tres vehicles a Girona

El sinistre ha obligat a tallar la carretera N-II durant una hora i mitja

Sis persones han resultat ferides, dues d'elles greus i la resta menys greus, en un accident de trànsit aquest divendres a la tarda al quilòmetre 713 de la carretera N-II, en terme municipal de Girona.

Els fets han tingut lloc cap a les quatre de la tarda, quan per causes que s'investiguen tres vehicles han col·lidit de tal manera que ha calgut tallar el trànsit de la via en ambdós sentits per socórrer els afectats.

Els Bombers han hagut de fer tasques d'excarceració per treure algun dels ferits dels vehicles. Els dos greus i dos dels menys greus han estat traslladats a l'Hospital Trueta de Girona, mentre que als altres dos menys greus els han portat a l'Hospital de Santa Caterina de Salt.

Les tasques dels serveis d'emergència -cinc ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i quatre dotacions de Bombers- s'han allargat durant una hora i mitja, estona en què la via ha estat tallada al trànsit. Cap a les cinc de la tarda la carretera s'ha reobert.