Detenen un lladre que robava als vestidors del Club Natació Banyoles

L'home, de 40 anys, nacionalitat espanyola i veí de Porqueres, també robava dins els vehicles

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Banyoles van detenir un home de 40 anys com a presumpte autor de quatre delictes de furt, tres faltes de furt i un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle. El cos tenia constància que durant el gener i febrer s'havien produït diferents furts a les instal·lacions del Club Natació Banyoles i es va obrir una investigació que va concloure amb la seva detenció el 27 de febrer passat.

L'home va ser enxampat 'in fraganti' mentre robava a dins d'un vehicle estacionat davant del club. La seva detenció va comportar una segona investigació per un cas contra la salut pública que va acabar amb una altra persona detinguda. L'home tenia diferents modus operandi.

D'una banda, sostreia els diners i objectes de valor que trobava als vestuaris aprofitant que les víctimes feien ús de les instal·lacions. I de l'altra, agafava les claus dels vehicles dels socis, localitzava els cotxes a l'aparcament i sostreia els objectes de valor que hi trobava. Després tornava a tancar el vehicle i retornava les claus on les havia trobat. Entre els objectes que s'emportava hi havia esportives i jaquetes de marca, mòbils i rellotges, una part dels quals s'han pogut recuperar.

Es va obrir una investigació arran de les denúncies recollides per robatoris comesos en aquestes instal·lacions els mesos de gener i febrer. Després d'estudiar tots els indicis, finalment els mossos van enxampar el presumpte lladre 'in fraganti'. Estava robant dins d'un vehicle estacionat davant del club. Seguidament els agents el van detenir i van comprovar que no tenia antecedents.

Es tracta d'un home de 40 anys, veí de Porqueres i de nacionalitat espanyola, que va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La seva detenció va comportar també una investigació per un cas contra la salut pública que va acabar amb la detenció d'una segona persona.