Quatre detinguts que cultivaven 700 plantes de marihuana en una nau de Campdevànol

Els detinguts havien punxat la llum per aconseguir subministrament elèctric

Els Mossos d'Esquadra han detingut a quatre persones, tres homes i una dona d'entre 34 i 71 anys, per un delicte contra la salut pública i un altre delicte de defraudació de fluid elèctric. Els fets van succeir ahir, divendres a la tarda, quan una patrulla que passava per la Colònia Molinou de Campdevànol (Ripollès) va notar una forta olor a marihuana.

Els agents van comprovar que la olor procedir d'una nau i, en acostar-s'hi, veure com els quatre detinguts sortien d'aquest emplaçament. Els mossos van aturar-los i, un cop a dins, van comprovar que els detinguts cultivaven unes 700 plantes de marihuana. En principi, tots ells passaran a disposició judicial en les properes hores.

La detenció es va produir ahir, divendres, a dos quarts de set de la tarda. Una patrulla dels Mossos passava per la zona i va notar una forta olor a marihuana. En acostar-se a la nau d'on procedia la olor, van veure com quatre persones - tres homes i una dona- sortien de la nau. Els agents van aturar i identificar els detinguts. A l'interior de la nau, els agents van localitzar 700 plantes de marihuana. Per cultivar la droga, els detinguts havien punxat la llum, per això els mossos els imputen un delicte de defraudació de fluid elèctric.


Els detinguts són un home de 51 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Calders (Bages), un altre home de 34 anys de nacionalitat espanyola i veí de Polinyà (Vallès Occidental), una dona de 48 anys de Planoles (Ripollès) i un home de 71 anys veí de Santa Perpètua de Moguda (Vallès Occidental). Tots ells passaran properament a disposició judicial.