Correctiu per a un Girona que no surt del pou del descens

El Sabadell s'imposa a un Girona valent però tocat anímicament que es veu més cuer que mai

Un dia més hi ha hagut intenció, però, un dia més, el Girona torna a casa amb les mans buides i amb la sensació que les oportunitats es van escapant mica en mica, jornada rere jornada. Aquest cop, potser, el càstig ha estat massa dur per a un Girona que no ha deixat d'intentar arribar a la porteria del Sabadell en cap moment. Malgrat tot, els arlequinats han sigut clarament superiors al llarg del matx i han estat capaços de sobreposar-se a la ràpida expulsió d'Hernández al minut trenta-sis, que deixava als gironins en superioritat.

El partit començava molt dinàmic, amb els dos conjunts aprofitant les seves oportunitats per crear perill i amb molta agressivitat. El Girona, amb la necessitat de sumar els tres punts, ha sortit a buscar el gol des del primer minut. Arribant més fàcilment que el Sabadell a l'àrea i amb el control del migcamp, els primers instants només han tingut color blanc-i-vermell. Jandro ha estat a punt de sorprendre al minut vuit, però Nauzet ho ha evitat amb una excel·lent intervenció. Ortuño tenia a les seves botes una altre gran ocasió, però Nauzet, un altre cop, tornava a salvar el seu equip a l'últim moment traient la pilota de la línia de gol quan tot semblava que el Girona faria valdre el primer gol a l'electrònic. El Sabadell, per la seva part, lluny de cohibir-se amb les arribades del Girona, ha posat la directa i malgrat l'expulsió d'Hernández, Collate aprofitava una pilota al pal per fer valdre l'1-0.

Tot i l'esforç per capgirar la situació, Aníbal feia el segon del partit i dels arlequinats a l'inici del segon temps amb un gran cop de cap a la sortida d'un córner. Cop molt dur per a un Girona que veia com les opcions de sumar els tres punts s'esvaïen. Javi López mirava de buscar el revulsiu en la figura de Tato, que debutava amb el Girona després de desvincular-se de Las Palmas, però el canvi ha servit de poc i al seixanta-vuit Aníbal feia el tercer després d'un penal de Chus Herrero sobre Gato, que ha vist vermella directa. En aquesta situació, l'ultim gol del Sabadell, obra del mateix Gato, era ja simbòlic d'un partit que ha acabat en festa per a l'afició local.

Fitxa tècnica:

4 - Sabadell: Nauzet; Toni Lao, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Carlos Clerc; Martí Crespí, Olmo, Longás; Collantes (Edgar, min.87), Gato (Sotan, min.84); i Aníbal (Tamudo, min.80).
0 - Girona: Palatsí; Iván López, Migue, Chús Herrero, David García (Tato, min.59); Eloi, Timor; Juanlu, Jandro, Gerard Bordas; i Ortuño (Carmona, min.76).
Gols: 1-0: Collantes, min.45. 2-0: Aníbal, min.52: 3-0: Aníbal (p.), min.68. 4-0: Gato, min.73.
Àrbitre: López Acera (Comitè Extremeny). Groga als locals Longás i Toni Lao, i al visitant Gerard Bordas. Expulsió per doble amonestació al local Carlos Hernández (min.36) i vermella directa al visitant Chús Herrero (min.67).