La Guàrdia Urbana deté un home a Figueres amb 2,5 quilos de marihuana

El detingut va comprar la substància per un import de 2.000 euros

La Guàrdia Urbana de Figueres va detenir un home de 33 anys el passat dissabte amb 2,5 quilos de marihuana amagats en una motxilla. Els fets van tenir lloc a les quatre de la tarda quan una patrulla va sospitar d'un vehicle ocupat per dues persones que es trobava estacionat a la riera de Galligans.

En veure que un dels ocupants, visiblement nerviós, s'introduïa al barri de Sant Joan amb una motxilla, els agents van decidir esperar per seguir la seqüència dels fets. Passada mitja hora, quan el vehicle es disposava a sortir de la ciutat, els agents el van aturar. Al requerir la documentació als ocupants, i davant la forta olor a marihuana, van procedir a l'escorcoll del vehicle trobant la substància. Per tot això els agents de la policia figuerenca van procedir a la detenció del propietari de la motxilla, de 33 anys, per un suposat delicte contra la salut pública.

En el moment de ser detingut, l'home va explicar als agents que havia comprat la substància al barri de Sant Joan per un import de 2.000 euros.