Sanjosex torna als escenaris i treu nou disc a l'abril

El darrer treball de la banda de la Bisbal d'Empordà es dirà 'Festival' i està produït per Quimi Portet

Quatre anys després de l'aclamat 'Al marge d'un camí', Sanjosex torna als escenaris i treu nou disc a l'abril. El nou treball es dirà 'Festival', està produït per Quimi Portet i té 14 noves cançons. La gira del nou treball arrencarà el diumenge 13 d'abril al Teatre Municipal de Girona, dins del festival Strenes, que ja ha posat les entrades a la venda.

La presentació a Barcelona serà el 9 de maig a la Sala Apolo de Barcelona, dins del Guitar Festival. Després d'haver mostrat el seu bon moment en directe amb el disc La viu-viu, publicat pel segell BankRobber el 2012 i enregistrat al BarnaSants, el líder de Sanjosex, Carles Sanjosé, s'ha tornat a acompanyar de la seva banda per fer aquest nou treball.

Actualment el grup està format per Carles Sanjosé, veu i guitarra; Miquel Sospedra, baix; Pep Mula, bateria; Xarim Aresté, guitarra; i Eduard Font, teclat.

Sanjosex va néixer l'any 2000 i va treure el seu primer disc, 'Viva!', el 2005. El grup de la Bisbal d'Empordà va publicar el seu segon treball, 'Temps i rellotge, el 2007. El 2010, Sanjosex va treure 'Al marge d'un camí', un treball que va permetre a la banda actuar al mític Festival del Desert a Mali i va obrir la porta a la col·laboració amb el guitarrista flamenc Chicuelo.

Ara, després de quatre anys, Sanjosex ha tornat a entrar a un estudi per enregistrar el treball 'Festival', que publica el segell discogràfic Bankrobber.