Dos detinguts per robar a tres nois a Cassà de la Selva

Els detinguts van amenaçar les víctimes amb una navalla i van clavar un cop de puny a un d'ells

La Policia Local de Cassà de la Selva amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra ha detingut a dos joves, un veí de Girona de 22 anys i un menor d'edat resident a Calonge, que van participar en el robatori que es va produir a tres joves el passat 5 de febrer a Cassà de la Selva (Gironès). Les víctimes sortien de l'institut i es dirigien a casa seva quan els lladres van aturar-los i, amenaçant-los amb una navalla, es van emportar els telèfons mòbils de les víctimes i una calculadora.

Els lladres van fugir del lloc dels fets amb l'ajuda d'un cotxe que els esperava. Els dos detinguts han passat a disposició judicial i els agents treballen per identificar un tercer lladre també hi estaria implicat. Els fets van succeir el passat 5 de febrer al voltant de les tres de la tarda quan les víctimes - dos majors d'edat i un menor d'edat- veïns de Cassà de la Selva, sortien de l'institut i es dirigien a casa seva. Quan es trobaven fora del nucli antic, tres nois van aturar-los i van començar a amenaçar-los amb una navalla perquè els hi donessin tot el que portaven a sobre. A més, els lladres van clavar un cop de puny al cap i a la orella a una de les víctimes.

Un cop perpetrat el robatori, els lladres van fugir del lloc dels fets pujant a un cotxe que els esperava a la zona. Des de la Policia de Cassà de la Selva subratllen que, en total, estarien implicades cinc persones; tres joves que van amenaçar les víctimes i dos nois més que estarien esperant els lladres a l'interior del vehicle.

Arran dels fets, la policia local i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació que ha permès enxampar a dos dels lladres aquest passat dimecres. Concretament, els agents han aconseguit detenir a un noi de 22 anys veí de Girona i un menor d'edat de Calonge que van participar en el robatori. Tot i això, els agents continuen treballant per identificar el tercer lladre implicat en els fets i els dos joves que van ajudar-los a fugir.