Detenen tres homes per robar gasoil i bateries de maquinària a Colomers

El valor del material, sostret a una explotació d'àrids, és d'uns 3.000 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes per robar gasoil i bateries de les màquines d'una explotació d'àrids de Colomers (Baix Empordà). Els fets van tenir lloc entre el 26 i 30 de gener, quan la policia va saber que s'havien produït diversos furts en aquesta empresa. Els mossos van iniciar una investigació i, gràcies a la col·laboració ciutadana, van saber quin vehicle usaven els sospitosos i a quines hores anaven a l'explotació. El dia 3 de febrer van detenir el propietari del cotxe i l'endemà dues persones més, que estarien també relacionades amb els fets. Són tres homes d'entre 33 i 35 anys, un de nacionalitat romanesa i dos espanyols, veïns de la Tallada d'Empordà i Caldes de Malavella.

Els robatoris en aquesta explotació d'àrids de Colomers es van registrar entre els dies 26 i 30 de gener. Durant aquests dies, van començar a desaparèixer les bateries de màquines que hi havia a l'empresa i també els havien buidat els dipòsits de gasoil. Es lladres extreien el combustible mitjançant un tub connectat a una bomba i se l'emportaven en garrafes. Quan els mossos van tenir coneixement dels casos van iniciar una investigació. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van saber el model del vehicle que freqüentava la zona i les franges horàries en les quals es produïen els furts.

Després de diverses indagacions, el passat 3 de febrer els mossos van localitzar i detenir el propietari del vehicle. Al dia següent es van detenir els altres dos homes que també estarien implicats en els furts. El valor del material robat puja a 3.000 euros. Els detinguts són tres homes d'entre 33 i 35 anys, un de nacionalitat romanesa i dos d'espanyols, veïns de Caldes de Malavella i de la Tallada d'Empordà. Els detinguts van quedar en llibertat amb l'obligació de comparèixer davant del jutge que instrueix el cas quan així se'ls requereixi. Se'ls considera autors de tres delictes i una falta de furt.