25 desallotjats per l'incendi d'un pis en un immoble de quatre plantes de Salt

Una dona de 31 anys, intoxicada per inhalació de fum i evacuada a l'Hospital de Santa Caterina

Unes 25 persones han estat desallotjades aquest dissabte al matí en l'incendi d'un pis situat en un immoble de quatre plantes de Salt (Gironès). Paral·lelament, una dona de 31 anys ha quedat intoxicada per inhalació de fum i ha estat evacuada en estat menys greu a l'Hospital de Santa Caterina.

Segons han informat els Bombers, l'avís del foc s'ha rebut a un quart d'onze del matí en un habitatge de la primera planta del número 40 de la travessera de Santa Eugènia. Les flames, que s'han pogut controlar en poc més de deu minuts, han cremat el menjador i dues habitacions i la resta d'immoble ha quedat afectat pel fum i la temperatura. A través del pati de llums, el fum també ha afectat la resta de pisos superiors.

Davant aquesta circumstància, els veïns de tot el bloc, unes 25 persones, han estat desallotjades preventivament. Sis dotacions dels Bombers han treballat en l'incendi i han acabat de revisar i ventilar l'immoble afectat, així com també la resta de pisos superiors de l'edifici.

També han treballat en el foc dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local. A partir de migdia, els veïns desallotjats ja han pogut tornar als seus immobles, excepte els del pis cremat.