Un ferit lleu en un incendi a Girona

L'home ha estat traslladat al Trueta

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimecres al matí en dos incendis, un a l'Hospitalet i l'altre a Girona. El primer foc ha passat a les deu i pocs minuts del matí, a la plaça Prudenci Bertrana número set de Girona, i ha cremat completament el menjador del segon pis. En l'incendi ha resultat ferit lleu el propietari del pis sinistrat, que ha estat evacuat a l'Hospital Doctor Josep Trueta per inhalació de fum.

Els nou veïns que hi havia a l'edifici han quedat confinats a casa seva per motius de seguretat. Fins als lloc dels fets s'han mobilitzat cinc dotacions dels Bombers, que han extingit el foc en poc més d'un quart d'hora.

El foc de l'Hospitalet de Llobregat ha començat a tres quarts d'una del migdia a la campana extractora de la cuina. En aquest cas el foc ha provocat una intoxicació per fum i cremades als dits de la mà a la propietària de l'habitatge. La dona, de 70 anys, ha estat atesa pels serveis sanitaris i no ha calgut evacuar-la a cap centre hospitalari. Hi ha treballat tres dotacions dels Bombers.

Durant la nit de Cap d'Any, els Bombers de la Generalitat han treballat en més d'un centenar de serveis. Cal destacar l'incendi en un centre de desballestament de vehicles a els afores de Vic. El foc va començar dimarts a les onze de la nit, ha estat estabilitzat aquest dimecres, a dos quarts de nou del matí, i s'ha donat per controlat a un quart de tres de la tarda. Els Bombers continuen treballant amb sis dotacions per acabar d'extingir-lo.