Detenen una menor per robar amb violència una dona de 86 anys al carrer a Girona

La víctima va caure a terra després que la jove li sostragués la bossa de mà pel mètode de l'estrebada

La Policia Municipal de Girona va detenir aquest dijous a la tarda una menor d'edat per robar amb violència una dona de 86 anys al carrer, a tocar del Parc de la Devesa. Al voltant de les 10.45 hores de Sant Esteve, la Policia Municipal va rebre l'avís d'un ciutadà que alertava que hi havia una dona d'edat avançada estesa a terra al c/Joaquim Vayreda que havia sofert un robatori amb violència.

La víctima -que presentava algunes ferides- havia caigut després que una jove li sostragués la bossa de mà pel mètode de l'estrebada. Una unitat del SEM i una dotació policial es van desplaçar als llocs dels fets, on van obtenir la descripció de la sospitosa, que va ser localitzada 45 minuts més tard.

Dos motoristes de la Policia Municipal van enxampar la lladre caminant per l'avinguda de Santa Eugènia, la van aturar i la van identificar. En el moment en què els policies la van aturar, la jove duia el moneder de la víctima així com tota la documentació i targetes personals, motiu pel qual va quedar detinguda.