Troben darrera d'un supermercat de Girona vuit bosses plenes de roba robada

Era la segona part del botí que uns lladres, detinguts, s'havien emportat d'una botiga hores abans

La Policia Municipal de Girona va recuperar el 16 de desembre vuit bosses grans plenes de roba que havia estat sostreta, unes hores abans, durant un robatori en una botiga del centre de la ciutat. Un veí que passava per la zona va ser qui va alertar de l'existència de les bosses que es trobaven a terra, darrera d'un supermercat situat a la plaça Josep Pallach i Carola.

La roba encara estava etiquetada amb el preu de venda i, després de les investigacions, els policies van comprovar que era la segona part del botí que s'havien emportat dos lladres detinguts pels Mossos d'Esquadra unes hores abans. El preu del material recuperat arribava als 15.000 euros. Els fets van succeir el passat 16 de desembre quan, a dos quarts de nou del matí, els policies van tenir constància que hi havien vuit bosses de grans dimensions - plenes de roba com jaquetes, pantalons i jerseis- darrera d'un supermercat de la plaça Josep Pallach i Carola de Girona.

Quan van arribar al lloc dels fets, els policies van comprovar que el material semblava tret d'una botiga i, tot seguit, van sospitar que podria pertànyer a un establiment que havia patit un robatori amb força aquella mateixa matinada.

Els agents van començar a investigar els fets i van comprovar que la roba era la segona part del botí que els lladres s'havien emportat de la botiga. Els Mossos d'Esquadra van localitzar l'altre part del material sostret en el moment de la detenció dels dos lladres.