Ciutadans (C’s) acusa a l’Ajuntament del Port de la Selva de 'cridar a la rebel·lió contra la democràcia'

Demana a la fiscalia que actuï i 'inhabiliti els responsables polítics que volen dinamitar la Constitució'

Ciutadans (C's) ha demanat a la Fiscalia que actui davant la moció aprovada per l'Ajuntament de Port de la Selva amb el qual es declara 'exclòs moralment de la Constitució Espanyola'. C's considera aquesta acció com una crida a la rebel·lió per part del consistori, qualificant-lo com un acte 'irresponsable'. Des de Ciutadans demanaran a la Fiscalia que actuï amb 'fermesa' i 'inhabiliti els responsables polítics que volen dinamitar sota cortines de fum democràtic, la Constitució que ens ha portat més de 30 anys de democràcia, drets i llibertat', expliquen.

D'altra banda la formació política assegura lamentar que es 'confirmi la deriva del PSC', ja que ha votat favorablement a aquesta moció, juntament amb el grup de CiU encapçalat per l'alcalde, Genís Pinart. Segons C's, 'és indignant que el PSC doni suport a aquesta moció, el que confirma la seva deriva nacionalista'. Respecte a CiU, el partit considera aquesta acció 'impròpia' d'un partit 'que vol governar, tant a Catalunya com a la resta d'Espanya amb l'ajuda del PP'.

Amb tot, Ciutadans ha demanat als dirigents de PSC i CiU que expulsin a Xavier Barneda i Genís Pinart respectivament dels capdavant de les seccions locals del seu partit o del contrari es convertiran també en 'còmplices d'aquesta rebel·lió'.