Gairebé 450.000 vehicles el primer dia en l'operació sortida del Pont de la Puríssima

Les retencions més importants s'han produït a les vies d'accés al Pirineu i destaquen els 14 quilòmetres de cues a la C-16

Gairebé 450.000 vehicles ja han sortit aquest migdia de l'àrea metropolitana de Barcelona en l'operació sortida del Pont de la Puríssima. Concretament, a les tres d'aquest migdia ja havien sortit de l'àrea metropolitana el 99,4% dels 450.000 vehicles previstos amb motiu del Pont, segons el Servei Català de Trànsit.

Durant el mat s'han produït retencions importants sobretot a les vies d'accés al Pirineu. Cap a la una del migdia, la C-16 ha registrat 14 quilòmetres de cues a Cercs, també hi ha hagut 11 quilòmetres de retencions a l'AP-7 a Montmeló en sentit nord i 9 més a la C-17 a Lliçà de Vall també en sentit cap a Vic, amb motiu sobretot la Fira Medieval i també la Fira de l'Avet a Espinelves.

Segons indica el Servei Català de Trànsit, encara a primera hora d'aquesta tarda, N-145 i la N-260 presenten problemes de trànsit. En la primera es registren 9 quilòmetres de la Seu d'Urgell cap a Andorra i en la segona hi ha 6 quilòmetres més de cues de Montferrer a la Seu d'Urgell. A la resta de vies ja s'ha normalitzat la situació a aquesta hora de la tarda.