La Mesa d'Entitats de Girona es queixa d'haver estat apartada d'un programa de TVGi

Diuen que l'Ajuntament ha demanat a la cadena retirar la seva participació a "Veïns"

La Mesa d'Entitats per la Participació de Girona ha denunciat que se'ls ha privat de seguir col·laborant en el programa "Veïns" que emet Televisió de Girona a petició expressa del consistori.

L'associació ha explicat que el passat 2 de desembre l'Ajuntament es va posar en contacte amb TVGi per demanar-los que els apartin de la producció, "fet que deixa sota la supervisió del mateix consistori la guionització dels futurs programes, contactes amb la Mesa d'Entitats, calendarització i preguntes".

És per tot això que el conglomerat d'entitats ha sol·licitat una trobada amb l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, per preguntar-li directament què l'ha motivat a prendre aquesta decisió.

El programa

"Veïns" es va estrenar el passat 31 d'octubre a Televisió de Girona a través d'un acord de col.laboració amb l'Ajuntament de Girona i ja s'han emès 5 programes (Debat sobre Participació Ciutadana, barri de St.Narcís, Sta.Eugènia de Ter, Mas Ramada, i Pedret), els quals es poden veure a la carta.

La tasca de producció estava compartida entre l'Enric Cardona Amores (guionització dels programes, contacte amb l'Ajuntament, documentació i el.laboració del vídeo introductori, atenció als convidats/des del programa, coordinació durant l'emissió del programa, atenció de trucades i preguntes, etc), i la Mesa d'Entitats per la Participació (establir contactes amb les Entitats que han de participar setmanalment al programa, que es vulguin publicitar, i actuar de pont entre aquestes i la productora del programa).

Fins ahir coordinaven conjuntament el programa de demà 5 de desembre sobre el barri de Pla de Palau-Sant Pau, i el següent dedicat al barri de Domeny.