Un lladre de marihuana ajuda a la policia de Girona a localitzar una plantació

Els agents van trobar 46 plantes, 116 testos preparats pel cultiu i un quilo i mig de cabdells

Una patrulla rutinària de la Policia Municipal de Girona s'ha saldat aquesta matinada amb la detenció d'un home de 29 anys que tenia una plantació de marihuana en un local de la seva propietat al carrer Santa Eugènia. Als volts de les quatre de la matinada, i en sentir una forta olor de marihuana, els agents van entrar en un local de la citada via que tenia una de les seves persianes obertes.

En accedir-hi, els agents van comprovar que al terra hi havia restes vegetals, i que al final del mateix hi havia una segona porta que estava esbotzada i que donava accés a un garatge. Contactat el propietari, i un cop a l'interior del garatge, els agents van localitzar un laboratori per al cultiu de marihuana.

A l'interior del garatge, al que s'accedia des del carrer de la Garrotxa, els agents, acompanyats del seu propietari, van trobar 64 plantes de marihuana i 116 testos amb restes de terra però sense plantes. També hi van trobar dues bosses de plàstic amb més d'un quilo i mig de cabdells de marihuana i tota la instal·lació pròpia d'un laboratori per al cultiu d'aquesta droga amb un sistema de llum artificial i un altre de climatització per ventiladors.


Arran de tot això, i desprès de diverses gestions, els agents van procedir a la detenció del propietari del garatge com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.