Denuncien el robatori d'un tapís que cobria la rotonda de l''Aspirina' de Banyoles

Estava format per 500 rodones i tenia una superfície de 20 metres quadrats

L'entitat Banyoles Knitting va denunciar ahir que uns desconeguts van robar el tapís gegant que cobria la rotonda coneguda com l'Aspirina al centre de la ciutat.

La manualitat, format per més de 500 rodones, es va teixir per participar als actes en commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere del passat 25 de novembre.

Amb els 20 metres quadrats teixits es volia deixar una empremta de llana colorista a la ciutat amb la que es recordés que la violència contra la dona és certament un “mal que no cura una aspirina”.

Indignades

Banyoles Knitting, un grup format per dones de la comarca del Pla de l’estany i que s'han mostrat absolutament contrariades per aquest acte vandàlic. Amb tot, apunten que el més important és el procés seguit entre totes les membres de l'entitat "teixint amb paciència, dedicació i il•lusió compartida les peces alhora que hem anat teixint xarxes i complicitats".

Amb tot, apunten que la bretolada no les "aturarà" i que seguiran "utilitzant la llana I el teixit per fer activisme tèxtil I embellir l’entorn"