Banyoles comptarà amb 46.000 euros de diner públic per potenciar el comerç

L'associació Banyoles Comerç i Turisme, que agrupa 173 establiments, també dóna suport a aquesta iniciativa

L'Ajuntament de Banyoles, l'associació Banyoles Comerç i Turisme i la Generalitat de Catalunya han signat de nou el conveni de col·laboració per promocionar i potenciar el comerç que hi ha al municipi. En concret, la Generalitat i el consistori de Banyoles aportaran 46.000 euros - 29.000 i 17.000 euros respectivament- per poder tirar endavant activitats culturals i turístiques dins del municipi.

Aquestes ajudes es complementaran amb els recursos propis de l'associació Banyoles Comerç i Turisme que agrupa 173 establiments. D'aquesta manera, Banyoles vol donar un nou impuls a les seves campanyes i projectes comercials. Un any més, aquest dijous l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, el director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Josep Maria Recasens, i el president de l'associació Banyoles Comerç i Turisme, Joan Frigola, han signat el conveni de col·laboració de l'any 2013 per a la consolidació del centre comercial al cel obert de Banyoles.

Amb aquest acord, el consistori banyolí i la Generalitat volen promocionar i potenciar les campanyes comercials com la de Nadal, primavera, estiu, tardor i altres activitats culturals i turístiques com els concursos de fotografies o la targeta de fidelització pels clients de comerços i establiments associats.

Enguany ja fa 14 anys que els tres organismes signen aquest conveni. L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha assegurat que el consistori "aposta clarament per reforçar el comerç de proximitat" i ha subratllat que "cal anar tots a una i fer esforços conjunts per dinamitzar el comerç" del poble. Des de l'associació Banyoles Comerç i Turisme, el seu president, Joan Frigola, ha agraït el suport del consistori i de la Generalitat i ha avançat que " a més de totes les activitats que organitzen" l'entitat posarà en marxa pròximament la targeta comerç.