Es registren nevades febles al litoral gironí que es desplacen cap a l'interior

Del Baix Empordà, l'episodi ha baixat fins a la Selva i el Maresme i d'aquí es desplaça cap a les comarques centrals

El litoral gironí ha registrat nevades febles durant el dia i fins a primera hora de la tarda, precipitacions que no han estat intenses i no han quallat, tot i que en algun punt han deixat estampes emblanquinades.

Protecció Civil informa que no hi ha hagut incidències destacades per l'episodi, que ha deixat volves arran de mar a localitats com Begur o Palafrugell, o enfarinades lleus a indrets com Llagostera. El Servei Meteorològic de Catalunya indica que a la tarda la tempesta es desplaça del Baix Empordà a la Selva i el Maresme, des d'on seguirà cap al Vallès Oriental i les comarques centrals. De fet, a primera hora de la tarda ja s'han registrat volves de neu a municipis com Banyoles (Pla de l'Estany), Girona, Salt (Gironès) i Torroella de Montgrí (Baix Empordà) entre d'altres.

Aquí, però, les temperatures més elevades faran que la cota de neu pugi com a mínim fins al 400 metres. Les xarxes socials es mostren actives pel que fa a la nevada, i diversos testimonis de punts de la comarca d'Osona com ara Vic Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta o Cantonigrós indiquen que la neu també hi ha fet acte de presència.