Tornen els concursos 'Ficcions' i 'Joves i conducció' per als alumnes de secundària

El període per poder concursar a tots dos s’obre el dia 1 de desembre i acaba a l’abril de 2014

Aquest curs 2013-2014 torna amb els concursos de creació literària, fotogràfica i de vídeo per a estudiants de secundària d’entre tretze i divuit anys. En la darrera edició el concurs “Joves i Conducció” va aconseguir doblar la seva participació, amb més de mil nou-cents estudiants de Secundària, de Batxillerat i també de CFGS (www.jovesiconduccio.cat) i per aquest curs des de l’ACPG s’ha reprès el concurs literari en llengua catalana “Ficcions, l’aventura de crear històries” que a través del web www.ficcions.cat va arribar a una participació de més de dos mil estudiants.
 
Dos concursos a través de la xarxa
 
“Ficcions, l’aventura de crear històries” (vinculat a l’assignatura Llengua catalana). Desprès de dos anys d’aturada, aquest any Ficcions torna a les escoles en la seva sisena edició amb la voluntat de continuar creixent i consolidar-se com el concurs de creació literària en llengua catalana de referència per als joves de segon cicle de Secundària i de Batxillerat. Els estudiants es podran registrar a partir de l’1 de desembre al web www.ficcions.cat
 
“Joves i Conducció” (vinculat a l’assignatura d’Educació per a la ciutadania), el concurs creat juntament amb el RACC i el Servei Català de Trànsit continua fomentant la responsabilitat viària entre els joves amb grans premis que inclouen iPads i un viatge a Futuroscope per tota la classe guanyadora. La temàtica de la setena edició la definirem properament i tindrà les següents modalitats: relats breus, fotografies i vídeos. Els estudiants es podran registrar a partir de l’1 de desembre al web www.jovesiconduccio.cat
 
Els guanyadors opten a premis com iPads, iPods, smartphones i fins i tot, un viatge a Futuroscope per a tota la classe al concurs Joves i Conducció.
 
Qui hi pot participar?

La participació en aquests concursos va adreçada als alumnes de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, entre 13 i 18 anys. Els alumnes poden participar de forma individual o en grups de fins a 3 integrants, que s’han d’enregistrar a les webs dels concursos.