Un Girona gris cau derrotat davant el Saragossa

Els de Montilivi perden per la mínima (1-0)

Els de Ricardo Rodríguez han ofert una molt mala imatge al camp d’un Saragossa que portava tres jornades seguides perdent i cinc sense conèixer la victòria. Només un xut entre els tres pals en els 90 minuts de joc i moltes errades defensives han condemnat un equip apàtic que no ha sabut buscar perill en cap moment. Tot i que els de Ricardo Rodríguen han portat el control del joc en algunes fases de l’encontre, els errors puntuals i la falta de creativitat han condemnat a l’equip, que s’acosta a la zona baixa de la taula.

La primera part ha deixat poc perill a les àrees i molt joc al mig camp amb un domini altern dels dos equips. Només dues arribades puntuals dels aragonesos han alterat la tranquil·litat del matx. En els primers minuts un xut llunyà de Roger Martí ha acabat topant amb un defensa i estavellant-se al travesser. Poc després, el mateix Roger aprofitava un error en la sortida de pilota de Chus Herrero per situar-se amb un dos contra u amb Becerra però el davanter ha decidit culminar ell mateix la jugada i ha xutat desviat. El Girona, per la seva banda, no inquietava la porteria rival tot i controlar el joc durant alguns compassos del primer temps.

A la represa, el Saragossa ha fet un pas endavant tancant a un Girona que encara no havia xutat cap vegada entre els tres pals. Un nou error de Chus Herrero dins l’àrea no s’ha convertit per poc en l’1-0. Eren els pitjors moments pels gironins que, poc a poc, s’anirien recuperant i tornarien a fer-se amb el control de la pilota. Tot i això, les ocasions no arribaven i algun xut tímid i llunyà era l’únic moviment a camp contrari.

Avui, però, no era el dia dels blanc-i-vermells que, a pocs minuts del final, veien com el Saragossa s’avançava al marcador. Una centrada molt mal defensada pels homes de Ricardo Rodríguez l’ha aprofitat Àlvaro per, tot sol, enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. Quedaven poc més de 10 minuts, però els gironins no han sabut refer-se i no han pogut fer res per forçar l’empat.