Més de 25.000 visitants a la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Els organitzadors qualifiquen la 32ena edició de "gran èxit"

Els darrers quatre dies els carrers de Santa Coloma de Farners s'han omplert de gom a gom per acollir la 32ena edició de la Festa de la Ratafia que un any més, ha atret la curiositat dels visitants i ha implicat novament als veïns i veïnes de la ciutat. Segons apunten fonts de l'organització s'han registrat més de 25.000 visitants els quals s'han passejat pels diversos estands i han participat de les activitats programades.

La Vela de la Ratafia, on s’hi han exposat productes elaborats amb ratafia, la Casa de la Paraula, a on s’hi han pogut visitar diverses exposicions, el Ratàfiarium, les parades de productes artesanals de la plaça Farners, la plaça del Firal o la Rambla, han estat els punts a on hi hagut grans concentracions de gent de manera continuada, des del matí fins a la nit.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i des de la Confraria de la Ratafia, organitzadors de la festa, s’ha tancat aquesta edició fent una valoració molt positiva per la gran participació i ambient que hi ha hagut durant el cap de setmana. A més a més, aquesta edició, ha servit per confirmar que la festa ha crescut ja d’una manera molt significativa i destacada segons apunten de l'organització.