El Girona s'imposa al Mirandés en una treballada victòria

Treballada victòria d'un Girona que ha resolt el partit en una gran primera part (1-2)

Important victòria aquesta tarda a l'estadi Anduva del Girona, davant un Mirandés que no ha pogut amb el vendaval gironí durant la primera part. Els tres punts resulten de gran importància, ja que deixen l'equip amb una ratxa de quatre jornades sense perdre i a quatre punts de la zona de promoció.

Només han fet falta dotze minuts per veure el primer gol dels blanc-i-vermells, després d'un gran xut de falta d'Eloi Amagat a la frontal de l'àrea i que ha posat a l'escuadra, fent inútil l'estirada de Jiménez. Amb el gol, els de Ricardo Rodríguez han pujat línees, provocant dubtes en la defensa del Mirandés i creant més circulació de la pilota. No obstant això, el Mirandés no s'ha arrugat i ha tingut opcions per empatar, en dues ocasions de Mújika i Iván Agustín que Becerra ha aturat hàbilment. Poc després, però, al minut trenta-dos, Felipe Sanchón ha posat el partit de cara amb un gol que Eloi l'hi ha donat regalat, amb una gran passada que ha deixat el "dinou" del Girona sol davant Jiménez.

Amb la segona part ja començada, s'ha vist un Mirandés més agressiu i creant perill a l'àrea del Girona, que amb més dubtes ha permès arribades perilloses dels locals. Pablo i Muñiz han avisat primer, i ha estat al minut seixanta-cinc quan Caneda superava Becerra amb una gran rematada, posant així nerviosisme entre la defensa blanc-i-vermella. A partir d'aquí el Girona ha defensat el resultat amb gran esforç, permetent així a l'equip tornar a Montilivi amb tres punts que el fan veure més aprop de la zona d'ascens.

Fitxa tècnica:

1 - CD Mirandés: Dani Jiménez; Malón, Caneda, Gaspar (Docal, min.60), Ríos; Nagore, Iván Agustín; Mújika (Iriome, min.73), Muñiz (Igor Martínez, min.56), Pablo Infante; Díaz de Cerio.

2 - Girona CF: Becerra; Ramalho, Chus Herrero, Migue, David García; Eloi, Timor; Juanlu (Gerard, min.62), Jandro (Chando, min.75), Juncà; Felipe (Matamala, min.85).

Gols: 0-1, min.11: Eloi; 0-2, min.32: Felipe; 1-2, min.65: Caneda.

Àrbitre: Bicandi Garrido (Colegio Vasco),ensenya groga als locals Nagore, Caneda, Gaspar i Malón i als visitants Migue, David García i Gerard.