Gelati Dino, empresa de gelats artesans amb seu a Empuriabrava, ha reforçat la seva presència a la ciutat de Girona amb la inauguració d’una gelateria a la Plaça Catalunya. El nou establiment, de 150 metres quadrats, és un dels més grans dels 39 que la companyia té actualment i ha generat 9 llocs de treball. El local disposa de producció pròpia, que permet elaborar gelats diàriament, i estrena la nova imatge corporativa que s’està implementant progressivament a tots els punts de venda.
La firma, que pertany a Gelati Dino Gruppo, va facturar 13 milions d’euros el 2024 i té com a objectius expandir-se a la Costa Brava, renovar establiments amb producció pròpia i obrir-se a nous mercats internacionals. L’empresa ja havia tingut un local a la Rambla de la Llibertat el 1998, que es va tancar fa uns anys, i ara recupera la seva presència al cor de la ciutat.
Segons Stefano Rosso, director de màrqueting de la companyia, aquesta obertura representa “un pas endavant en el compromís amb el territori” i un punt estratègic per consolidar la marca a Girona. Rosso destaca que l’espai, amb vistes al Pont de Pedra, ofereix als clients “un lloc emblemàtic, espectacular i amb elaboració pròpia al punt de venda”.
Actualment, Gelati Dino té 8 establiments a les comarques gironines: dos al Gironès (Girona i Salt), un al Baix Empordà (Platja d’Aro) i cinc a l’Alt Empordà (tres a Roses, un a la Jonquera i la seu central a Empuriabrava). Les botigues de Platja d’Aro i de l’avinguda de Rhode de Roses es van renovar aquesta primavera per modernitzar-ne la imatge i les instal·lacions.
De cara al futur, la companyia vol créixer especialment a l’Empordà, que considera un territori estratègic per la seva riquesa cultural i gastronòmica, l’atractiu turístic i la proximitat a productes de qualitat. Paral·lelament, també treballa en projectes per reforçar la seva presència a Tarragona, Andalusia i en països com França, el Marroc i Qatar, on ja té presència.