Els premis ARC es fixen en Girona

Les programacions musicals de les Fires de Sant Narcís i de l'Auditori de Girona, seleccionats

Les Fires de Sant Narcís, en la categoria de Millor Programació de Festa Major, i l'Auditori de Girona, en la de Millor Programació Musical de Teatres i Auditoris, han estat nominats en la XI edició dels Premis ARC de la indústria musical del directe.

En la categoria de Millor Programació Musical de Teatres i Auditoris, el de Girona competeix amb l'Atlàntida-Centre d'Arts Escèniques d'Osona, a Vic; amb l'Àtrium, de Viladecans, i amb el Kursaal, de Manresa. A la categoria de Millor Programació de Festa Major, les Fires de Sant Narcís competeixen amb les Festes de Granollers, les de Santa Tecla a Tarragona, i amb les de Vilafranca del Penedès. Els guanyadors es coneixeran el pròxim 16 de desembre.

En conèixer les nominacions, la regidora d'Ocupació i Empresa a l'Ajuntament de Girona, Marta Madrenas, ha expressat la seva satisfacció per un reconeixement "que ens esperona a continuar treballant en aquesta línia". "És una gran notícia que arriba dos dies després d'haver acabat unes Fires que han tingut molt bona acollida i en les quals la música ha estat una de les principals protagonistes", ha afegit.

L'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) lliurarà els XI Premis ARC el proper 16 de desembre al Teatre Principal de Barcelona. L'elecció del guanyador es farà a través de la votació dels associats i les associades d'ARC i entre un jurat expert en cada categoria.

Els Premis ARC estan considerats els de referència de la música en directe i de l'espectacle a Catalunya.