El Girona no passa de l'empat contra l'Hèrcules

Els gironins no poden amb l'Hèrcules a casa en el dia de l'homenatge a Nil Marín (2-2)

El Girona F.C ha empatat avui a Montilivi davant l'Hèrcules, en un partit molt igualat que ha deixat a l'aire les dues cares d'uns blanc-i-vermells apagats. Nit també d'emocions amb l'homenatge a Nil Marín, porter del segon equip que va perdre la vida la setmana passada.

Només tres minuts després del xiulet inicial de l'àrbitre, els alacantins s'han avançat al marcador amb un gol de Sardinero, superant amb elegància a Becerra. Els gironins ho han intentat durant tota la primera meitat, amb la principal llança de Timor com a referent ofensiu. I precisament aquest, en una altra demostració de la seva gran qualitat a l'hora de xutar les faltes, ha aconseguit magistralment l'empat, que ha dedicat a Nil Marín.

La represa ha començat amb alguns errors per part dels homes de Ricardo Rodríguez, la qual cosa ha provocat una envestida per part de l'Hércules que ha acabat amb un gol de llançament de cantonada al minut cinquanta-sis per part de Eldin, qui ha aprofitat una pilota que ha quedat morta a la frontal per marcar a plaer.

Però un factor determinant per al Girona durant la segona ha estat l'entrada de Jandro, aconseguint més determinació a la zona mitja del camp i trobant les bandes amb més facilitat. Ha estat el de Mieres, doncs, qui acabaria decidint després d'una gran passada de Felipe Sanchón que ha instat en l'empat definitiu. Ja als últims deu minuts finals, l'àrbitre no ha vist unes mans clares de Pamarot dins l'àrea que han suposat la polèmica del partit. D'aquesta manera, el Girona no acaba de sortir de la zona de perill i necessita retrobar-se amb la victòria. La pròxima setmana l'equip visitarà l'Estadi Anduva per veure's les cares amb el Mirandés.

Fitxa tècnica:

2 - Girona FC: Becerra, Juanlu, Richy, Migue, Juncà, Timor, Pere Pons (Eloi, min.61), Jofre, Felipe, Bordas (Jandro, min.55), i Chando (Carmona, min.70).

2 - Hércules: Falcón, Juanma Ortiz, Pamarot, Hector Yuste, Peña, Sissoko, Escassi, Ferreriro (Portillo, min.46), Eldin (Assulin, min.70), Sardinero i Azkorra (De Lucas, min.74). Gols: 0-1, min.2, Sardinero; 1-1, Timor, min.36; 1-2; min.53, Eldin; 2-2, min.71, Jandro

Gols: 0-1, min.2, Sardinero; 1-1, Timor, min.36; 1-2; min.53, Eldin; 2-2, min.71, Jandro

Àrbitre: Melero López, comitè andalús. Mostra targetes als visitants Sissoko i Ferreiro i ha ensenyat vermella directa a Quique de Lucas (min.90).