400.000 vehicles ja han sortit de Barcelona en l'operació sortida de Tots Sants

L'A-2 a Castellolí, l'AP-7 a la Roca del Vallès i la C-16 a Berga són les vies que registren més cues aquest migdia

Uns 400.000 vehicles ja han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona en l'operació sortida de Tots Sants, des de les tres de la tarda d'aquest divendres i fins aquest dissabte a dos quarts de dotze del migdia, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit.

Es preveu que fins a les dues d'aquest migdia s'hauran mobilitzat els 450.000 vehicles que el SCT ha previst per aquesta operació sortida. Les carreteres més complicades aquest migdia són l'A-2 amb 11 quilòmetres a Castellolí en direcció a Lleida i l'AP-7 a la Roca del Vallès en sentit Girona, on es registren 10 quilòmetres de cues.

La C-16 també presenta uns vuit quilòmetre de cues a Berga en sentit nord. Així mateix, altres vies que també tenen problemes de circulació és la C-33 a Parets del Vallès on hi ha uns 6 quilòmetres de retencions en direcció nord. Es preveu que la circulació a la xarxa viària millori a partir d'aquest migdia, quan es tanqui l'operació sortida de Tots Sants.

Pel que fa al retorn, es preveu que es concentri la tarda del diumenge. El SCT, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, ha establert un dispositiu especial a partir de les tres de la tarda d'aquest dijous i fins a la mitjanit de diumenge que ve amb un total de 1.651 agents que vetllaran per mantenir la fluïdesa a les carreteres catalanes durant aquest cap de setmana llarg.