La regidora d'Hisenda de Begur descarta emprendre accions legals contra Solidaritat

Rosa Pérez ha estat acusada de realitzar contractacions irregulars

La regidora d'Hisenda a l'Ajuntament de Begur, Rosa Pérez, descarta "en principi" emprendre accions legals contra el regidor de Solidaritat, Marià Renart, que en el ple municipal d'ahir dimarts va demanar la seva dimissió per contractar irregularment l'empresa de jardineria del seu marit. Pérez assegura que el regidor de Solidaritat va "faltat de credibilitat" i que això es va demostrar al ple on no va poder aportar cap prova que donés credibilitat a les seves acusacions.

En aquest sentit, la regidora d'Hisenda creu que qui hauria de dimitir és ell per difamar i aplicar "el tot si val". Amb tot, Pérez creu que Renart va quedar "en ridícul" al ple i que no val la pena anar més enllà. Tot i que Solidaritat Catalana de Begur ha anunciat la seva voluntat de portar als tribunals la qüestió per veure-hi "indicis d'il·legalitat", la regidora d'Hisenda, Rosa Pérez, no contempla aquesta via perquè assegura que Marià Renart va quedar desacreditat en el ple amb les seves acusacions infundades.

Pérez recorda que l'Ajuntament de Begur presenta l'estat detallat dels comptes quan toca "per demostrar que no amaga res" i que les proves aportades pel senyor Renart són "un exercici de difamació" d'una persona sense credibilitat.

En aquest sentit, i sobre les proves aportades, diverses fotografies on suposadament es veien operaris de l'empresa de jardineria del marit de la regidora treballant al municipi, Pérez assegura que no demostren res perquè l'empresa del seu marit té tot el dret a fer feines a particulars del municipi "on el consistori no hi té res a veure".

Per tot això, Pérez conclou que qui hauria de dimitir és el regidor de Solidaritat per aplicar "el tot si val" en la vida política municipal.