ERC-Breda demana el carril bici fins a l'estació per l'any vinent

Els republicans volen una partida als propers pressupostos de la Generalitat

El grup municipal d'ERC-Breda a l'Ajuntament ha presentat una moció, que es debatrà al ple del proper dilluns, on demana a l'equip de govern de CiU i Tots per Breda que facin totes les gestions possibles perquè el carril-bici a l'estació sigui pressupostat per la Generalitat de cara al 2014.

La moció recorda que el Departament de Territori s'ha compromès a tenir un esbós del projecte abans que acabi l'any, i que el ple municipal del passat 29 de juliol va aprovar una moció on es demanava la unitat política de tots els grups.

En aquest sentit, ERC-Breda manifesta la necessitat imperosa de constituir un grup de treball entre el Departament de Territori, els Ajuntaments de Breda i Riells i Viabrea i representants municipals dels diferents grups. De fet, aquesta proposta de constituir un grup de treball ja es va aprovar en seu parlamentària, en la resolució 278/X.

A partir d'aquí, els republicans demanen també establir un calendari de trobades i reunions per fer un seguiment rigorós i sistemàtic del projecte de construcció del carril-bici a l'estació.