El Girona remunta l'Sporting a Montilivi

Felipe Sanchón i Eloi fan possible la victòrica i trenquen la ratxa de quatre derrotes (2-1)

El Girona ha sumat tres punts vitals a Montilivi davant l'Sporting de Gijón, després de remuntar un partit molt dur fent gala d'orgull i de sacrifici. Hugo Fraile ha avançat els asturians al minut tretze, i Felipe Sanchón i Eloi Amagat han fet possible la remuntada per a trencar la ratxa negativa de quatre derrotes consecutives que arrossegava l'equip.

La primera part ha estat un monòleg de l'Sporting, molt agressiu i dominant, i, per contra, els blancs-i-vermells no han estat capaços d'aportar perill a la portería visitant, desplegant un joc molt gris i sense idees en atac. Tan sols tretze minuts han fet falta per a veure el gol dels asturians, quan Fraile guanya l'esquena a Juncà i supera a Becerra, que es trobava avançat. Precisament el jove porter gironí ha estat la cara del Girona, salvant els mobles de l'equip i amb fins a quatre ocasions clares que ha estat capaç de rebutjar, destacant una gran parada abans que l'àrbitre ensenyés el camí als vestidors. L'opció més clara dels homes de Ricardo Rodríguez ha estat una rematada de Jandro, que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Cuellar.

La segona meitat ha començat amb el mateix guió, amb domini absolut de l'Sporting i amb el Girona esperant alguna ocasió de contraatac. No obstant, al minut setanta Lora comet penal sobre Felipe Sanchón, qui s'ha encarregat de fer pujar al marcador. Amb l'empat, i amb l'expulsió del jugador sportinguista, els gironins han vist com les opcions de remuntada es feien més evidents, i, tot i gaudir de poques ocasions clares, al setanta-nou Eloi Amagat ha fet possible l'objectiu amb un gran xut de falta que ha estat impossible per a Cuellar. Amb tot, el Girona no ha deixat perdre l'oportunitat i s'allunya d'aquesta manera de la part baixa de la classificació.

Fitxa tècnica

2 - Girona FC: Becerra; Juanlu, Richy, Migue, Juncà, Timor (Ramalho, min.46), Matamala (Pere Pons, min.63), Eloi, Jandro (Felipe, min.70), Felipe i Bordas.

1 - Real Sporting Gijón: Cuéllar; Lora, Bernardo, Mandi (Mendy, min.88), Canella, López Garai, Nacho Cases, Alex Barrera (Jara, min. 75), Carmona, Hugo Fraile (Luis Hernández, min. 75) i Scepovic.

Gols: 0-1, min.13, Hugo Fraile. 1-1, min.73: Felipe Sanchón, de penal. 2-1, min.79, Eloi Amagat.

Àrbitre: Lesma López, comitè madrileny. Mostra groga als locals Migue i Pere Pons i als visitants, Scepovic, Canella, Bernardo i Lora. Posteriorment Lora és expulsat amb doble amonestació.