Atrapen una parella per intentar estafar una asseguradora

Li volien carregar les culpes d'un accident a l'N-II

Els Mossos d'Esquadra han atrapat una parella per intentar estafar una companyia asseguradora carregant-li les culpes un accident a la carretera N-II. El 10 d'octubre cap a dos quarts de quatre de la tarda, agents de Trànsit van rebre l'avís d'un accident a l'alçada de Fornells de la Selva.

Quan van arribar al punt quilomètric 703, es van trobar amb el cotxe que conduïa la dona bolcat i el conductor de l'altre vehicle, que era de lloguer, assegurava que l'accident havia estat culpa seva. L'home havia resultat il·lès i a la dona la van traslladar a un centre mèdic per atendre-la de ferides lleus. Els mossos van obrir una investigació i de seguida es van adonar que la versió de la parella no quadrava.

Quan els agents de l'àrea regional de Trànsit dels Mossos d'Esquadra van començar a fer la reconstrucció de l'accident, es van adonar que la versió de la parella no encaixava amb la realitat. Per començar, el vehicle que suposadament havia causat l'accident no tenia ni una rascada i, a més, les trompades de l'altre cotxe no eren compatibles amb el sinistre que la parella relatava.


Aleshores, els agents van comprovar que l'assegurança del cotxe bolcat anava a nom d'una empresa propietat de l'home, tot i que la parella assegurava que no es coneixia de res. La versió es va desmuntar del tot quan els mossos van prendre declaració a testimonis de l'accident, que van assegurar que la dona va bolcar el cotxe sola i que l'home va arribar més tard.

Els Mossos d'Esquadra sospiten que la parella tenia intenció de carregar les culpes a la companyia asseguradora del cotxe de lloguer per evitar assumir les despeses del sinistre. Per això, consideren que són sospitosos d'un intent d'estafa. Els mossos han traslladat el cas al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona que properament citarà a declarar la parella com a suposats autors d'un delicte d'estafa.

La dona té 30 anys, és veïna de Vidreres i de nacionalitat romanesa mentre que l'home té 36 anys, és veí d'Anglès i de nacionalitat portuguesa.