A presó després de robar una canya de pescar

El lladre és multireincident i ja acumulava 19 requeriments judicials

Un lladre multireincident ha ingressat a la presó després que el passat 10 d'octubre l'enxampessin robant una canya de pescar d'una botiga de Blanes (Selva). Els fets van passar al vespre quan el lladre va entrar a la botiga i, aprofitant que el propietari estava atenent uns clients, va agafar una canya de pescar i va marxar. L'amo del comerç se'n va adonar i va sortir darrera seu, el va aturar i va alertar la policia.

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar, van comprovar que l'home no duia a sobre cap tipus de documentació i el van traslladar a comissaria per poder-lo identificar. Allà van veure que li constaven 19 requeriments judicials i que es tractava d'un delinqüent multireincident. Els fets van tenir lloc a tres quarts de vuit del vespre del dijous 10 d'octubre. Un home va entrar a una botiga d'articles de pesca i, aprofitant que el propietari estava entretingut amb d'altres clients, va furtar una canya de pescar. L'amo del comerç, però, va veure que aquell home l'havia robat i va sortir tot darrera per empaitar-lo. 

Quan el va atrapar, va retenir-lo i va trucar els Mossos d'Esquadra. Un cop els agents van arribar al lloc, van comprovar que el lladre no duia a sobre cap tipus de documentació. Per això, el van traslladar a la comissaria de Blanes per conèixer la seva identitat i si tenia algun tipus de causa oberta amb la justícia.

Després de fer les comprovacions en seu policial, els agents van adonar-se que li constaven 19 requeriments judicials i tenia un ampli expedient policial. Concretament, acumulava vuit ordres judicials d'esbrinament de domicili -que feien que, a l'hora de citar-lo a judici, no se l'havia pogut localitzar- i onze ordres de crida, cerca i detenció.

L'home va quedar detingut i l'endemà, dia 11, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó. Es tracta d'un home de 49 anys, de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut.