S'incendia una embarcació entre Cala Montgó i Cala Ferriola a l'Escala

Els dos tripulants a bord de la barca han pogut ser rescatats i es troben bé

Un iot s'ha incendiat aquest dilluns a la tarda mentre navegava entre Cala Montgó a l'escala i Cala Ferriola a Torroella de Montgrí (Baix Empordà), segons ha informat Salvament Marítim. El foc s'ha produït al voltant d'un quart de cinc de la tarda quan la barca, de 15 metres d'eslora, es trobava a prop d'un penya-segat i s'ha incendiat.

Una altra embarcació que es trobava a prop s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha pogut rescatar els dos tripulants que anaven a bord. Els dos han inhalat una mica de fum però es troben bé, segons ha apuntat Salvament Marítim.

Fins al lloc de l'incident s'hi ha desplaçat una embarcació de Salvament Marítim i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat també s'han mobilitzat per donar suport a les tasques de rescat. Fins al lloc de l'incident s'hi ha desplaçat una embarcació de Salvament Marítim i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat també s'han mobilitzat per donar suport a les tasques de rescat. Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla Camcat a causa de l'incendi.