Mor una noia de 20 anys al xocar amb el seu turisme contra una furgoneta

La víctima, Sheila Alarcón R., és veïna de d'Olot

El Servei Català de Trànsit ha informat que la víctima mortal de l'accident que aquest dijous hi ha hagut a la C-66 al seu pas per Serinyà (Pla de l'Estany) era Sheila Alarcón R., de 20 anys, nacionalitat espanyola i veïna d'Olot.

La noia anava sola en el cotxe -un Citroën Saxo- i circulava en direcció a Banyoles quan, per causes que es desconeixen, ha xocat frontalment amb una furgoneta que circulava en sentit Olot. El conductor de l'altre vehicle ha quedat ferit de menys gravetat i ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. L'avís del sinistre s'ha rebut quan faltaven pocs minuts per tres quarts de nou del matí.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers, una ambulància i un helicòpter medicalitzat del SEM.

En quant a l'afectació viària, fins a les deu del matí la calçada ha quedat restringida en tots dos sentits. Després, s'ha pogut donar pas alternatiu i hi ha hagut retencions d'un quilòmetre en tots dos sentits. Cap a tres quarts d'onze del matí, la circulació s'ha normalitzat.