Detingut per cultivar marihuana en una finca abandonada de la Pera

S'hi van trobar 140 branques i 34 testos amb droga

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia 24 de setembre un home de 37 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la Bisbal d'Empordà, per cultivar marihuana en una finca abandonada de la Pera (Baix Empordà), on al juliol s'hi van intervenir 506 de plantes.

Els agents van adreçar-se a la finca per comprovar-ne l'estat i van enxampar l'home mentre regava altres plantes de marihuana. En adonar-se de la presència dels agents, el detingut va entrar en una edificació que hi havia a prop i es va amagar al teulat, on va ser localitzat poc després.

Els agents van inspeccionar l'edifici, on hi van trobar 140 branques penjades en unes cordes a les golfes i 34 plantes de marihuana en testos. Davant les evidències, l'home va quedar detingut per la seva presumpta relació amb el cultiu i acusat d'un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 25 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.