Atrapen dos joves robant el combustible dels camions d'una empresa de Girona

Els lladres portaven sis garrafes de fins a 30 litres cadascuna

La Policia Municipal de Girona ha atrapat dos joves que havien entrat en una empresa de la ciutat per robar-ne el combustible dels camions. Els lladres van saltar la tanca del magatzem, situat a la zona del Mas Xirgu, carregats amb sis garrafes de gran capacitat. A cadascuna d'elles, hi cabien fins a 30 litres de gasoil. Un cop a dins, es van dedicar a fer saltar les tapes dels dipòsits dels camions i a xuclar-ne el combustible.

Quan els agents els van enxampar, els lladres ja tenien mitja feina feta. Els joves, per evitar que els descobrissin, van amagar-se sota un dels camions. Els dos nois, de 18 i 23 anys, van quedar detinguts per un robatori amb força. El robatori va tenir lloc aquest diumenge passat. Cap a les onze de la nit, la Policia Municipal va rebre una trucada, procedent del 092, que alertava que uns joves havien saltat la tanca d'un magatzem situat al polígon industrial del Mas Xirgu.

Dues unitats van anar fins al lloc i, mentre una patrulla feia una volta per l'exterior de la nau, l'altra va entrar a dins del recinte. Allà, els policies van veure dos nois arraulits a sota d'un camió, que s'intentaven amagar aprofitant la foscor. Quan es van veure sorpresos pels agents, els lladres van arrencar a córrer i van intentar fugir pel mateix lloc per on havien entrat.

Només de tornar a saltar la tanca, però, la parella d'agents que s'havia quedat vigilant l'exterior els va poder enxampar. Mentre aquesta patrulla identificava els lladres, l'altra que els havia sorprès amagats sota el camió va inspeccionar l'interior del recinte. Aquí, els policies hi van trobar sis garrafes, de 30 litres de capacitat, algunes de les quals estaven plenes de combustible.

A més, també van observar com els dos lladres havien manipular les tapes del carburant de vuit dels nou camions que hi havia estacionats al magatzem. Per tot això, els policies van detenir els joves per un delicte de robatori amb força. Els dos nois són Julian F.L., de 18 anys, i José María M.O., de 23, tots dos veïns de Girona.