Detinguts dos lladres de peces d'una màquina retroexcavadora

Aquesta es trobava dins un càmping de Lloret de Mar

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 13 de setembre dos homes acusats de robar peces d'una màquina retroexcavadora d'un càmping de Lloret de Mar (Selva). Els detinguts són dos homes de nacionalitat espanyola de 40 i 45 anys.

Els agents també van denunciar una dona de 33 anys pels mateixos fets. L'alarma la va donar un mecànic que havia d'arreglar l'aparell i que, en arribar al càmping, es va trobar els tres individus amb peces carregades a un cotxe i amb la intenció de fugir. El mecànic va trucar la policia i va fer-los descarregar les peces del cotxe. El valor del material que pretenien robar ascendeix a 4.200 euros.

Després de declarar davant del jutge, han quedat en llibertat amb càrrecs. Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 13 de setembre dos homes de 40 i 45 anys, de nacionalitat espanyola, un amb domicili desconegut i un altre veí de Blanes, respectivament, com a presumptes autors d'un robatori amb força. Els mossos també van denunciar una dona de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Blanes pels mateixos fets.

Pels voltants de les deu del matí, un mecànic es va adreçar fins un càmping de la zona del Papalús de Lloret de Mar per tal de reparar la peça d'una màquina retroexcavadora. Un cop allà, el mecànic va veure la tanca perimetral trencada i com dos homes i una dona es dirigien fins un camí de terra i volien fugir amb un vehicle.

L'home va veure com portaven el braç de la màquina retroexcavadora dins el maleter i just al costat, al terra i apunt per carregar, hi havia la pala retroexcavadora, un microones i un carretó.

L'home va alertar immediatament a la policia i els va fer descarregar l'aparell. Els dos homes, amb excuses, li van explicar que tenien permís del càmping per recollir aquella peça.

En pocs instants va arribar una patrulla dels mossos que, després d'identificar les tres persones i esclarir els fets, va detenir els dos homes i va denunciar la dona per aquest robatori amb força. Les peces recuperades tenien un valor de 4200 euros. Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge.