Les víctimes mortals de Sils són dos joves de 21 i 22 anys

El sinistre va obligar a tallar la carretera GI-555 durant més d'una hora

Les dues víctimes mortals de l'accident que es va produir ahir al voltant de les cinc de la tarda a la carretera GI-555 dins del terme municipal de Sils (Selva) són un noi de 21 anys de Badalona i una jove de 22 veïna de Massanes. Les dues víctimes, de nacionalitat espanyola, viatjaven en el mateix turisme quan, per causes que es desconeixen i que s'estan investigant, van col·lidir frontalment amb un altre cotxe.

En l'accident també hi va haver-hi dos ferits més, un de greu que va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron i un altre que va ser evacuat en ambulància a l'hospital Josep Trueta de Girona. Tots dos ferits viatjaven en l'altre turisme accidentat. L'accident es va produir al voltant de les cinc de la tarda a la carretera GI-555 que uneix Sils i Hostalric.

L'incident va obligar a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa durant més d'una hora i la circulació es va desviar per les C-35 i C-63.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).