Dos morts i almenys un ferit greu en un xoc frontal a Sils

Els fets han tingut lloc al quilòmetre 5 de la carretera GI-555

Dues persones han mort, una altra ha resultat ferida greu i una quarta ha patit lesions pendents de valorar en un xoc frontal entre dos turismes que ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda a Sils (Selva).

Els fets han tingut lloc poc després de les cinc de la tarda al quilòmetre 5 de la carretera GI-555. Un dels dos ferits ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, mentre que l'altre l'han dut a l'Hospital Trueta de Girona. L'accident ha obligat a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. La circulació es desvia per les carreteres C-35 i C-63.

En l'accident hi han intervingut vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha traslladat el ferit greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron.


Entre les 17.24 h i les 17.36 h la via ha estat tallada en sentit Hostalric. Des de les 17.36 h, també s'ha tallat en l'altre sentit i es fan desviaments per la C-35 i la C-63.