L'incendi d'un cotxe a l'AP-7 crema una zona de matolls a la Jonquera

L'incident ha fet tallar la circulació en sentit França i ha causat retencions

Els Bombers han treballat aquesta tarda en l'incendi d'un cotxe a l'AP-7 dins del terme municipal de la Jonquera (Alt Empordà). El foc ha calcinat tot el vehicle i s'ha escampat pels vorals de la carretera cremant 400 metres quadrats de matolls i zona boscosa. Dins del vehicle hi circulaven dos adults i dos menors que no han resultat ferits però que han estat traslladats fins al CAP de la Jonquera.

Els Mossos han tallat l'autopista en sentit nord, cap a França, durant més de dues hores i han realitzat desviaments per l'N-II. Aquest fet ha provocat retencions en aquesta via. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers, dos helicòpters i cinc dotacions dels Mossos. El foc, que s'ha iniciat per causes desconegudes, ha calcinat totalment el vehicle.

Posteriorment, les flames s'han escampat pels vorals de la carretera i han cremat uns 400 metres quadrats de matolls i zona boscosa situada dins del terme municipal de La Jonquera. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de l'incident al voltant de les cinc de la tarda i fins al lloc dels fets s'han traslladat tres dotacions i dos helicòpters que han pogut extingir les flames al voltant de les set de la tarda.

Dins del vehicle hi circulaven dos adults amb dos menors que no han resultat ferits però que han estat evacuats fins al CAP de La Jonquera per comprovar que no haguessin patit cap contusió . El foc ha fet tallar els tres carrils de l'AP-7 en direcció nord i s'han realitzat desviaments per l'N-II durant unes dues hores. Al voltant de les set de la tarda s'han obert dos dels tres carrils afectats tot i que a la via encara hi havia retencions.