Tres homes assalten una casa de Vall-llobrega a punta de ganivet i lliguen l'amo al llit

Els lladres s'han endut un rellotge d'or

Tres homes han assaltat una casa de Vall-llobrega (Baix Empordà) a punta de ganivet aquesta matinada. Els assaltants han saltat la tanca d'una finca, situada al carrer Montagut del municipi, i han accedit a una caseta de fusta on els propietaris guarden eines.

Dins la caseta hi havia l'home del matrimoni, que passava la nit allà. Amenaçant-lo amb un ganivet, els assaltants li han exigit que els donés tot el que tingués de valor. S'han endut un rellotge d'or i també han regirat l'interior de la caseta buscant altres objectes per al botí. Els lladres han lligat la víctima al llit i han fugit. L'home s'ha pogut deslligar i donar l'avís a les 4 de la matinada.

La finca té dues cases, la residència familiar i una casa de fusta on els propietaris guarden eines. Els lladres no han pogut entrar a la residència familiar, on hi dormia la dona, però sí que han entrat a la casa de fusta. Dins, hi havia l'home que s'ha vist sorprès per la irrupció dels tres assaltants, que duien un ganivet.


Els lladres han amenaçat l'home amb el ganivet mentre li exigien que els donés els diners o joies que tingués. Finalment, s'han endut un rellotge d'or. Després, els assaltants han lligat l'home al llit i han regirat l'interior de la caseta per trobar altres objectes de valor.

Després, els tres homes han fugit i han deixat la víctima lligada al llit. L'home ha aconseguit deslligar-se i alertar els Mossos d'Esquadra cap a les 4 de la matinada. Tot i que té erosions per haver estat lligat, la víctima no té ferides greus.

Als Mossos d'Esquadra els consta una sola denúncia per robatoris a cases des del dia 30 d'agost en aquesta població. L'àrea territorial d'investigació s'ha fet càrrec del cas i ha obert una investigació per identificar els lladres. Al llarg del dia han recopilat proves a la casa i han buscat empremtes per intentar localitzar els autors de l'assalt.