Demà comencen les obres d’asfaltatge a la zona de Lluís Pericot de Girona

De 10 a 12h es tallarà la circulació de vehicles des de la rotonda de la Creu de Palau fins a la rotonda de Pericot

Dijous i divendres, les obres d’asfaltatge a la ciutat se centraran a l’avinguda de Lluís Pericot i a la rotonda de Pericot de Girona.  La reposició de l’asfalt en aquestes dues ubicacions suposarà alguns talls de circulació.

Pel que fa a les obres al paviment de l’avinguda de Lluís Pericot, es tallarà un carril de circulació per a cada sentit. En relació amb les obres a la rotonda de Pericot, demà, de les deu del matí fins les dotze del migdia, no es permetrà la circulació als vehicles en el carril de baixada des de la rotonda de la Creu de Palau fins a la rotonda de Pericot. Amb aquesta actuació acaba la primera fase de les obres de manteniment de l’asfalt a la ciutat de Girona. La segona fase s’executarà la segona quinzena de setembre.

El regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha volgut demanar “disculpes per les molèsties ocasionades per les obres aquests dies” i ha recomanat a la ciutadania “buscar rutes alternatives” per evitar les zones amb incidències viàries.

Les obres consisteixen en l’eliminació i la reposició de la capa de rodament del paviment. Enguany, les obres se centren en els carrers que pateixen un desgast més intensiu: les vies que formen part de la xarxa primària del sistema viari de la ciutat, és a dir, els vials que donen accés directe al municipi per al trànsit de connexió interurbana, i els carrers per on circulen les línies de bus urbà. Els treballs es faran seguint el calendari previst entre les vuit del matí i les sis de la tarda.

Tall de circulació al pont de l’Aigua

El proper dilluns 9 de setembre, el Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat de Catalunya ha adjudicat els treballs de reasfaltatge del pont de l’Aigua i la C-255, la carretera de Campdorà, entre els punts quilomètrics 0 i 0’4. Durant els treballs, el pont de l’Aigua quedarà tallat a la circulació de vehicles.