Un jove ferit greu en estimbar-se contra unes roques als jardins de Cap Roig

La víctima ha estat traslladada en helicòpte fins a l'Hospital Josep Trueta

Un noi, de 21 anys i de nacionalitat francesa, s'ha estimbat aquesta tarda contra unes roques de la Cala del Crit a Palafrugell (Baix Empordà), després de caure des dels Jardins Botànics de Cap Roig. L'avís d'alerta l'ha donat un amic seu al voltant de les cinc de la tarda i fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius de Salvament Marítim, del SEM, Creu Roja i Bombers.

La víctima ha caigut en un lloc d'impossible accés per terra i ha estat necessària l'actuació de Salvament Marítim per mar. Tot seguit, ha estat traslladat en vaixell fins a la platja del Castell de Palamós on un helicòpter l'ha evacuat fins a l'Hospital Trueta de Girona en estat greu amb un braç trencat i diverses contusions.

Per causes que encara es desconeixen, el jove ha caigut des dels Jardins Botànics de Cap Roig a la cala del Crit. La víctima ha impactat contra les roques i, a causa de la caiguda, ha patit diverses contusions i traumatismes tal i com ha detallat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Com que els Bombers no podien accedir-hi per terra, Salvament Marítim ha hagut d'evacuar-lo per mar i traslladar-lo en vaixell fins a la platja del Castell de Palamós. Allà els esperava una ambulància i un helicòpter del SEM que l'ha evacuat fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

En aquest rescat hi ha participat efectius de Salvament Marítim, membres del SEM, Creu Roja, Bombers i GRAE.