Sis de sis per al Girona F.C.

Segona victòria (0-3) de la temporada per als de Ricardo Rodríguez en un partit marcat pels penals

Segona prova de la temporada per al Girona F.C, que s’enfrontava a un Eibar recent ascendit i amb la il·lusió pel seu retorn a la categoria de plata del futbol espanyol com a gran motivació.

Els blanc-i-vermells han començat el partit amb dificultat en la circulació de la pilota, arran d’una bona pressió dels locals que han comptat durant el primer tram del matx amb algunes bones arribades d’Eizmendi.  Així doncs, ha estat l’Eibar qui ha pres la iniciativa durant bona part de la primera meitat, i no ha estat fins al minut vint-i-quatre que els gironins han tingut en les botes de Timor el primer xut de perill entre els tres pals, que el porter local ha aturat sense problemes. No obstant cap dels dos conjunts ha acabat d’imposar el seu estil en un partit que s’anava tornant cada cop més dur.

La segona meitat ha estat pràcticament un monòleg dels gironins, amb un inici on els dos conjunts han intentat aprofitar jugades de transició i pilotes per les bandes. Precisament ha estat d’aquesta manera com ha arribat al minut seixanta-vuit el primer gol del partit i del Girona, en una contra de Chando que ha acabat en penal a favor del conjunt gironí i que Felipe Sanchón s’ha encarregat de pujar al marcador.

Els bascs han quedat en inferioritat numèrica després que Añibarro fós expulsat, però l’equip no ha baixat la intensitat i tan sols tres minuts després ha tingut a les botes de Juanlu Hens el segon, que s’ha plantat davant el porter gràcies a una bona connexió amb Timor, però la vaselina que ha intentat ha sortit fregant el pal dret del porter local. Amb tot, els de Ricardo Rodríguez han continuat pressionant i poc després, al minut setanta-dos de partit, una bona contra de Felipe Sanchón que ha deixat per Matamala, ha provocat el segon penal del partit per als blanc-i-vermells després que el local Raúl Navas toqués l’esfèric amb les mans.

En aquesta ocasió,  ha estat Chando qui s’ha encarregat de posar distàncies al marcador. Encara hi ha hagut temps per a un altre penal just a les acaballes del partit que ha deixat sentenciat el matx, amb novament Raúl Navas com a protagonista, que ha estat expulsat després de cometre falta sobre Juncà. D’aquesta manera, el Girona s’emporta el ple de victòries i afronta el retorn a Montilivi amb més tranquil·litat que mai.

FITXA TÈCNICA

0 - Eibar: Irureta; Bóveda, Añibarro, Eizmendi (Diego, min. 63); Dani García, Raúl Navas; Yuri, Morales (Capa, min. 63), Diego Rivas, Jota Peleteiro (Urko Vera, min. 55); Arruabarrena.

3 - Girona: Becerra; García, Matamala, Ramalho, Richy; Chando (Juncà, min. 74), Timor; Juanlu (Gerard, min. 65), Felipe (Amagat, 85), Migue, Carles Mas.

Gols: 0-1, min. 58: Felipe, de penal 0-2. min, 72: Chando, de penal 0-3, min. 88: Eloi, de penal

Àrbitre: González Fuertes. (Asturiano). Ensenya targeta vermella a Añibarro (min. 57) i a Raúl Navas (min. 88). Amonestacions a Dani García, Eizmendi, Yuri, Chando i Richy.