Quatre detinguts per atracar una llibreria de Blanes a punta de pistola

Els delinqüents es van endur un botí de 400 euros esgrimint una arma de mentida

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre joves, d'entre 21 i 23 anys, que van atracar a punta de pistola una llibreria de Blanes. A les 6 de la tarda de dilluns, els mossos van saber que s'estava produint un atracament en un establiment comercial de la població.

Dos homes, que anaven a cara descoberta, van irrompre a la botiga armats amb una pistola i un ganivet de grans dimensions. Després d'amenaçar la treballadora, es van endur un botí de 400 euros de la caixa registradora i van fugir amb un vehicle. Amb la descripció dels lladres, els Mossos van localitzar un cotxe amb quatre persones a l'interior que podien ser els atracadors.

Durant la recerca dels autors, una patrulla de seguretat ciutadana va interceptar un vehicle amb quatre persones a l'interior que coincidien amb la descripció facilitada dels autors.


Els agents van aturar el vehicle i el van escorcollar. Sota els peus d'un dels ocupants van trobar la vestimenta utilitzada per l'atracament, la pistola de color negre i platejat que va resultar ser de boles de plàstic, el ganivet i els diners sostrets.

La policia els va detenir com a suposats autors d'un robatori amb violència i intimidació en un establiment. Els quatre joves tenen entre 21 i 23 anys, són de nacionalitat marroquina i equatoriana i són veïns de Girona, Salt i Mataró.

Els detinguts, tres amb antecedents, van passar el 14 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va ordenar l'ingrés a presó per a dos d'ells, un de 21 anys i nacionalitat equatoriana i l'altre de 23 anys i nacionalitat marroquina. Els altres dos han quedat en llibertat provisional.