Desmantellat un macrocultiu de marihuana amb 7.600 plantes i 1.500 esqueixos a Cistella

S'han detingut sis persones i investigat dues més

Agents de la Guàrdia Civil en el marc de l'explotació de l'operació Cupubo, va desmantellar el 14 de juny passat una macroplantació de marihuana, on els agents van confiscar 7.600 plantes i 1.500 esqueixos, situada en una masia de Vilarig de la població de Cistella (Alt Empordà) i van procedir a la detenció de sis persones i a la presa de declaració en qualitat d'investigades de dues persones més.

Els investigadors van realitzar indagacions per tal de poder determinar si efectivament existia aquesta plantació, podent comprovar que en els terrenys adjacents a un habitatge aïllat de la localitat existia una plantació de marihuana de grans dimensions dividida en parcel·les.

Per tot això, els Guàrdies Civils proveïts del corresponent manament judicial i acompanyats del lletrat de l'Administració de Justícia van procedir a l'entrada i el registre de l'habitatge, confirmant l'existència d'una plantació de marihuana i intervenint 7.600 plantes, 1.500 esqueixos, 250 g d'haixix i 3.500 euros.

Al dispositiu hi han participat més de 70 agents de diferents especialitats i unitats territorials de la Comandància de Girona.

Les diligències i els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Girona.

Se sol·licita a l'Autoritat Judicial la destrucció de la droga confiscada.